Že od malega obožujem ribe. Moja mami mi je vedno pripravljala ribe, kadarkoli sem si jih zaželela. Res sem ji imela rada, tudi ona mi to vedno pove, ker je bila vesela, saj je vedela, kako potreben je omega 3 in jaz s tem nisem imela problemov, da bi mi omega 3 primanjkovalo, ker sem jedla ribe skoraj vsak dan. Mama mi je rekla, da so mi bili vsi hvaležni, ker prej oni niso jedli toliko rib, kot pa jih jedo sedaj, zato sem pa kriva jaz.
Mama mi je res pripravljala standardne jedi, za kar pa ne morem reči, da niso bile dobre, njene jedi so meni bile daleč najboljše. Skrbela je, da so ribe bile vedno sveže, tako sem dobila omega 3 še več, kot pa če bi kupovala zamrznjene. Sedaj sem odrasla in še vedno obožujem robe, sigurno morajo biti trikrat tedensko na mojem meniju kot glavna jed, 3- krat tedensko pa kot malica. Ker imam takšno službo, da včasih delam cele dneve, mi te ribje malice pridejo še kako prav, pa še potrebni omega 3 dobim.
Ko pa pripravljam kosila, pa to mora biti za prav. Vedno si vzamem čas za zdravje in naredim dobre jedi, lepo postrežene, vse mora biti tako, da je dobro in je lepo videti. Še dobro, da imam veliko kuhinjo, ker si dam duška, na koncu pa so jedi vedno noro dobre. Rada se igram v kuhinji in pripravljam vedno kaj novega iz rib, omega 3 je še kako pomemben v naši prehrani in jaz se tega zavedam. Se pa čudim ljudem, ki ne jedo čisto nič rib, upam, da omega 3 uživajo kot prehranske dodatke, drugače ne skrbijo za sovje telo, tako kot je treba. Sama sem na to pozorna, je pa res, da ribe obožujem in je tako zagotovo lažje, ker za omega 3 ne rabim skrbeti.